Manicure met gel nagellak

Laat je handen en nagels lekker verzorgen en geniet van mooie gelakte nagels tot 14 dagen.

Bij deze behandeling behandelen we eerst de nagelriemen. Vervolgens worden de nagels in vorm gevijld. De nagels worden ontvet en er wordt een basislaag aangebracht. Dan wordt er een mooie kleur uitgekozen. Na het aflakken met een topcoat worden de nagelriemen gevoed met een nagelriemolie en worden de handen ingesmeerd met een lekkere crème.

Er wordt gewerkt met producten van Pronails.

Duur van een manicure met gel nagellak +- 30 minuten.

Bij een nieuwe manicure met gel nagellak worden er geen kosten gerekend voor het verwijderen van de oude gel nagellak. Duur van een manicure met gel nagellak inclusief verwijderen oude gel nagellak is +- 45 minuten.


Gelnagels

Laat je handen stralen met mooie gelnagels!

Door het gebruik van gel, een stroperige substantie, kunnen je nagels verstevigd en eventueel verlengd worden. De gel wordt uitgehard in een uv/led lamp. Gelnagels zijn sterk en flexibel en hebben een natuurlijke uitstraling.

Als eerste worden je handen en nagels ontsmet, dan volgt er een mini manicure. De nagels worden vetvrij gemaakt, zodat de gel goed kan hechten. Eerst wordt de basis gel aangebracht, dan de bouwgel. Hierna worden de nagels in model gevijld. Vervolgens wordt er een kleur aangebracht en als laatste een top laag. Deze beschermt de kunstnagel. Tussen de verschillende lagen door wordt de gel uitgehard in de uv/led lamp. De behandeling wordt afgesloten met een voedende nagelriemolie en een verzorgende crème.

Er wordt gewerkt met producten van onder andere Pronails, Nail Creation, Magnetic en Hollywood Nails.

Duur nieuwe set gelnagels op eigen nagel +- 1,5 uur

Duur nieuwe set gelnagels met verlenging (naturel of kleur) +- 1,5 tot 2 uur

Duur nieuwe set gelnagels met verlenging french manicure +- 2 uur

Na 3 á 4 weken is er een uitgroei zichtbaar bij de nagelriemen. Dit verschilt per persoon, sommige nagels groeien sneller dan andere nagels. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Na 3 á 4 weken is het tijd om de gelnagels te laten bijvullen. Zo zien ze er weer als nieuw uit.

Duur bijwerken gelnagels op eigen nagel +- 1 tot 1,5 uur

Duur bijwerken gelnagels met verlenging +- 1 tot 1,5 uur

Duur bijwerken gelnagels met french manicure +- 1 tot 1,5 uur

In de salon kunnen kunstnagels ook verwijderd worden.

Wenkbrauwen shapen

Bij de behandeling wenkbrauwen shapen, worden je wenkbrauwen mooi in model gebracht. Dit wordt gedaan door middel van harsen, epileren en eventueel knippen. Ook kunnen de wenkbrauwen geverfd worden.

Kom naar de afspraak zonder wenkbrauw make-up.

Duur wenkbrauwen shapen zonder verven +- 20 min
Duur wenkbrauwen shapen inclusief verven +- 30 min

Wimpers verven

Wilt u uw wimpers alleen voorzien van een kleur, zodat u geen mascara hoeft te dragen? Ook dat kan bij Berg-Mooi. Kies er dan voor om uw wimpers te laten verven.

Bij deze behandeling worden eerst de ogen gereinigd, waarna er protectie blaadjes onder de oogleden worden aangebracht met een voedende creme. U sluit uw ogen en uw wimpers worden geverfd. Na een aantal minuten wordt de verf verwijderd en heeft u prachtig gekleurde wimpers.

Duur van wimpers verven +- 15 minuten

Oorbellen schieten

Bij Berg-Mooi kun je ook oorbellen laten zetten. Er wordt gewerkt met het apparaat en oorbellen van Studex. Het apparaatje is nauwelijks voelbaar, bijna geluidloos en dus ook ideaal voor kinderen. De oorbellen zitten in een cartridge, die direct in het apparaatje geplaatst kan worden. De cartridge raakt uw huid of die van de specialist niet aan. De sluitingen van de oorbellen worden tijdens het gaatjes zetten in de goede positie geplaatst. Hierdoor kan er lucht aan het oorgaatje komen en wordt het genezingsproces bevordert.

De producten van Studex ondergaan een streng kwaliteits proces en voldoen aan de richtlijnen van de EU (nikkel wetgeving), als ook de Amerikaanse FDA richtlijnen. Alle oorbellen van Studex zijn anti-allergisch en huidvriendelijk. Bij Berg-Mooi kun je kiezen tussen verschillende modellen van chirurgisch staal.

Nazorg
Na het zetten van oorbellen, moeten de gaatjes verzorgd worden. Zit niet onnodig aan de pas gemaakte gaatjes! Was uw handen voordat u de oorbel of het oor gaat aanraken. Breng 2 keer per dag de Studex antisept aan, de voor- en achterkant van het oor. Draai de oorbellen 2-3 keer een halve draai. Let erop dat er geen haren achter de sluiting komen vast te zitten. De sluiting van de oorbellen hoeft niet strakker gezet te worden. De oorbellen moeten voor een periode van 6 weken in het oor blijven. Na 6 weken mogen de oorbellen verwisselt worden. Het beste kun je de eerste 6 maanden oorknopjes dragen.

Nadat de oorbellen pas gezet zijn kan er een lichte zwelling en roodheid optreden. Dit is volledig normaal. Als u de nazorg instructie opvolgt, zal dit na 48 uur verdwijnen. Als er onevenredige pijnen, zwellingen of roodheid ontstaan, neem dan contact op met uw huisarts.

Vanaf welke leeftijd worden er oorbellen gezet?
Dit gebeurt altijd in overleg. Bij personen tot en met 16 jaar, dient een ouder of voogd aanwezig te zijn. Er wordt een toestemmingsformulier getekend.

Hoelang duurt het om gaatjes te laten schieten?
Gaatjes schieten is zo gebeurt. Maar vindt je het een beetje spannend? Kom dan in alle rust naar de salon en er wordt zoveel tijd genomen die nodig is.

Vanaf welke prijs kan ik gaatjes laten zetten?
Er 3 verschillende prijzen en modellen.

Model 1 is een klein bolletje van 2 mm.
Model 2 is een steentje van 3 mm.
Model 3 zijn kinderoorbellen. Kinderen kunnen kiezen uit een oorbel met lieveheersbeestje of een oorbel met een eenhoorn.
Kinderen krijgen een certificaat en een kleine verrassing als ze gaatjes komen laten zetten.

Een flesje antisept is nodig voor de verzorging na het gaatjes zetten.
Dit zit niet bij de prijs inbegrepen.

Gelaat

U kunt bij Berg-Mooi ook terecht voor harsen van het gehele gelaat of gedeelten hiervan.

Als u kiest voor harsen wordt er gebruik gemaakt van een zachte hars. De hars wordt verwarmd, waardoor deze vloeibaar wordt. De hars wordt aangebracht op de te behandelen zone en wordt er dan in een beweging afgehaald.