Manicure met gel nagellak

Laat je handen en nagels lekker verzorgen en geniet van mooie gelakte nagels tot 14 dagen.

Bij deze behandeling behandelen we eerst de nagelriemen. Vervolgens worden de nagels in vorm gevijld. De nagels worden ontvet en er wordt een basislaag aangebracht. Dan wordt er een mooie kleur uitgekozen. Na het aflakken met een topcoat worden de nagelriemen gevoed met een nagelriemolie en worden de handen ingesmeerd met een lekkere crème.

Er wordt gewerkt met producten van Pronails.

Duur van een manicure met gel nagellak +- 30 minuten.

Bij een nieuwe manicure met gel nagellak worden er geen kosten gerekend voor het verwijderen van de oude gel nagellak. Duur van een manicure met gel nagellak inclusief verwijderen oude gel nagellak is +- 45 minuten.


Gelnagels

Laat je handen stralen met mooie gelnagels!

Door het gebruik van gel, een stroperige substantie, kunnen je nagels verstevigd en eventueel verlengd worden. De gel wordt uitgehard in een uv/led lamp. Gelnagels zijn sterk en flexibel en hebben een natuurlijke uitstraling.

Als eerste worden je handen en nagels ontsmet, dan volgt er een mini manicure. De nagels worden vetvrij gemaakt, zodat de gel goed kan hechten. Eerst wordt de basis gel aangebracht, dan de bouwgel. Hierna worden de nagels in model gevijld. Vervolgens wordt er een kleur aangebracht en als laatste een top laag. Deze beschermt de kunstnagel. Tussen de verschillende lagen door wordt de gel uitgehard in de uv/led lamp. De behandeling wordt afgesloten met een voedende nagelriemolie en een verzorgende crème.

Er wordt gewerkt met producten van onder andere Pronails, Nail Creation, Magnetic en Hollywood Nails.

Duur nieuwe set gelnagels op eigen nagel +- 1,5 uur

Duur nieuwe set gelnagels met verlenging (naturel of kleur) +- 1,5 tot 2 uur

Duur nieuwe set gelnagels met verlenging french manicure +- 2 uur

Na 3 á 4 weken is er een uitgroei zichtbaar bij de nagelriemen. Dit verschilt per persoon, sommige nagels groeien sneller dan andere nagels. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Na 3 á 4 weken is het tijd om de gelnagels te laten bijvullen. Zo zien ze er weer als nieuw uit.

Duur bijwerken gelnagels op eigen nagel +- 1 tot 1,5 uur

Duur bijwerken gelnagels met verlenging +- 1 tot 1,5 uur

Duur bijwerken gelnagels met french manicure +- 1 tot 1,5 uur

In de salon kunnen kunstnagels ook verwijderd worden.

Wenkbrauwen shapen

Bij de behandeling wenkbrauwen shapen, worden je wenkbrauwen mooi in model gebracht. Dit wordt gedaan door middel van harsen, epileren en eventueel knippen. Ook kunnen de wenkbrauwen geverfd worden.

Kom naar de afspraak zonder wenkbrauw make-up.

Duur wenkbrauwen shapen zonder verven +- 20 min
Duur wenkbrauwen shapen inclusief verven +- 30 min

Wimpers verven

Wilt u uw wimpers alleen voorzien van een kleur, zodat u geen mascara hoeft te dragen? Ook dat kan bij Berg-Mooi. Kies er dan voor om uw wimpers te laten verven.

Bij deze behandeling worden eerst de ogen gereinigd, waarna er protectie blaadjes onder de oogleden worden aangebracht met een voedende creme. U sluit uw ogen en uw wimpers worden geverfd. Na een aantal minuten wordt de verf verwijderd en heeft u prachtig gekleurde wimpers.

Duur van wimpers verven +- 15 minuten

Gelaat

U kunt bij Berg-Mooi ook terecht voor harsen van het gehele gelaat of gedeelten hiervan.

Als u kiest voor harsen wordt er gebruik gemaakt van een zachte hars. De hars wordt verwarmd, waardoor deze vloeibaar wordt. De hars wordt aangebracht op de te behandelen zone en wordt er dan in een beweging afgehaald.